Kihte: 1.
Lehti pakis: 50.
Lehe mõõdud: 30 x 38 cm.
Värv: valge.
Lisainfo: 100% ebemevaba.
Mõõtmed: 40x50cm.
Värv: sinine.
Koostis: 70 % polüester 30 % polüamiid.
Mikrokiudlapp kõikide siledate pindade puhastamiseks: peeglid, klaas, marmor, alumiinium, roostevaba teras jne.
Ebeme- ning õmblustevaba.
Rullis 300m.
Hülsita.
Pakis 6 rulli.
1-kihiline.
Noa pikkus: 63,5cm
Tera pikkus: 48cm
Eriti sobilik lihatoodete jaoks
Lihtne kasutada suure käepidemega
Lihtne puhastada
Terav roostevabast terasest tera
Plastist käepide
Valmistatud vastupidavast alumiiniumist.
Sobib kõikide pliiditüüpidega, isegi ahjus kasutamiseks.
Alumiinium tagab kiire ja ühtlase kuumuse jaotumise, samas kui spetsiaalne kate kaitseb toidu kleepumise eest.
Kergelt puhastatav.
Ei tohi pesta nõudepesumasinas.
67,90 €
Kahvel Kitchen Line on elegantne söögiriist, mis sobib ideaalselt nii professionaalseks kui ka koduseks kasutamiseks.
Roostevabast terasest lusikas on masinpoleeritud ja esteetilise peegelpinnaga. See on nõudepesumasinas pestav.
5,30 €
Võib kasutada konvektsioonahjudes, külmutuskambrites ja marmiitides.
46,70 €
Mõõdud: 750x740x1260/1290mm
Kaal: 90kg
Võimsus: 1490W / 230V
–Kambri mahutavus: 7x GN 1/1 või 7 küpsetusplaati 600x400 mm
–Kambri sisemised mõõtmed: 610x410x760 mm
–7 paari juhikuid, vahemaa juhikute vahel 105 mm
–Tootlikkus jahutamisel kuni +3 °C: 25 kg
–Tootlikkus külmutamisel kuni -18 °C: 20 kg
–Mõeldud valmis roogade kiire jahutamise või külmutamise jaoks
–Korpus ja kamber valmistatud kõrgekvaliteedilisest roostevabast terasest
–Ümardatud nurkadega kamber lihtsustab puhastamist
–Polüuretaani kiht paksusega 60 mm garanteerib termoisolatsiooni kõrge taseme
–Magnetsulguritega isesulguvad uksed
–Elektrooniline juht- ja andmete kontrollimise paneel
–Komplektis temperatuurisond
–Õhu sundtsirkulatsiooni süsteem
–Töötab probleemideta, kui ümbritseva keskkonna temperatuur on kuni +43 °C ja suhteline õhuniiskus kuni 65%
–Külmaaine R404A/R507
–Võimalus jahutada alates +70 °C kuni +3 °C (90 min), alates +70 °C kuni -18 °C (240 min) või teatud aja jooksul ilma lõplikku temperatuuri määramata
–Roostevabast terasest, reguleeritava kõrgusega jalad
Kiirjahutus alates +90 °C kuni +3 °C
See protsess võimaldab alandada valmistatud toitude temperatuuri ohutuks säilitamiseks tasemele +3 °C lühikese aja jooksul, vastates süsteemi HACCP nõuetele.
Vastav jahutamise kiirus võimaldab vähendada ohtlikus temperatuuride vahemikus (+65 °C kuni +10 °C) kiiresti paljunevate bakterite kogust. Tänu kiirele jahutamisele säilitavad toiduained oma kvaliteedi, värvuse ja lõhna, samuti pikeneb nende säilivusaeg.
Kiirkülmutus +90 °C kuni -18 °C
Tänu võimsale jahutussüsteemile ja kambrisse temperatuuril -40 °C sissepuhutavale külmale õhule alaneb temperatuur toiduainete keskmes kiiresti kuni -18 °C-ni.
See hoiab ära suurte jääkristallide tekke, mis kahjustavad toiduainete sisestruktuuri. Kiire külmutamise tulemusel moodustub suur kogus väikeseid kristalle, mis võimaldab toiduainete algseid toiteomadusi säilitada ja pikendada nende säilivusaega.
5275,10 €
Smart Gastro, BM Gastro ja Touch Gastro ahjualus.
Mahutab 5xGN 1/1.
401,80 €
Mõõdud:400x650x320mm
El.võimsus:1,5kw/230 v
Mõõtmed 400x700x900mm.
Võimsus 1,5 kW.
Mõõdud:1200x650x900mm.
Renni mõõt 940×240x200mm.
Temp:+30/+90.
All osas soojad sahtlid GN 1/1 nõudele.
GNid ei kuulu komplekti.
Mõõdud:800x700x900mm.
Temp:40-90.
Soojadkapid mahutavad GN 1/1.
Ülemine soetasapind eraldi termostaadiga.
GNid ei kuulu komplekti.
Mõõdud:1260x650x900mm.
Riiuli mõõt 1260×800mm.
Temp:+30/+90.
Alumised soojad kapid avanevad mõlemalt poolt.
Kapid mahutavad GN 1/1 nõusid.
Alumise riiuli all eraldi soojalamp.
Soetööpind eraldi termostaadiga.
GNid ei kuulu komplekti.