Temperatuuride ulatus: 45–455°C. Kambri mõõtmed: 2x 720x720x140 mm. Esiosa roostevabast terasest Korpus mustaks värvitud terasest Mineraalvillast isolatsioon Elektromehaaniline juhtpaneel 3 küttekeha igas kambris (ülal ja all) Küttekehade reguleerimine sõltumatute termostaatide abil Eraldi termomeeter iga kambri jaoks Kambri valgustus Ahju põhi on kaetud šamottkividega Eemaldatav uks, aknaga Ahju ülemine osa iseloomuliku varikaitsega.
Veevanni-tüüpi (marmiit) soojendus hoiab ära šokolaadi kõrbema mineku. Anuma põhi roostevabast terasest. Anuma külgseinad polükarbonaadist. Alus vedeliku taseme näidikuga. ülekuumenemiskaitse. Pidev segamine tagab šokolaadi ühtlase konsistentsi. Ummistumisvastase süsteemiga kraan. Temperatuuride vahemik: +65 °C kuni +85 °C. Nõutav temperauur ruumis: +10 °C kuni +32 °C.
Piduriga kaas, mis võimaldab jätta selle soovitud asendisse. Eemaldatav kaas lihtsustab pesemist. Komplektis gastronõu vee jaoks, gastronõu GN 2/3 sügavusega. 65 mm ja väike anum pasta jaoks.