Kaasaegne ja efektiivne liha vääristamise, kobestamise, kvaliteedi ja maitse parendamise tehnoloogia ilma keemiliste ainete kasutamiseta. Seade ühendab endas lihakiudude sügava lõikemeetodi ja samaaegselt toimuva kerge vasardamise. Tänu lihapehmendajale väheneb liha marineerimise, valmimise, praadimise ja grillimise aeg 25%. Tänu sisselõigetele imbuvad maitseained ja marinaad sügavale liha sisse. Pehmed traadid, lihtne kasutamine, suurepärane kulinaarne efekt.
Mõõdud: 400 x 700 x 280 mm. Võimsus: 2 x 2,6 kW. 400V / 50Hz / 3faasiline. Täielikult roostevabast terasest korpus. Õmblusteta keevitatud ülemine osa. Termostaat koos ülekuumenemise ohutuslülitiga. Ohutustermostaat 50 - 300C kraadi. Hügieeniline disain. Lihtne puhastada. Ergonoomilised omadused.