Liha valmistamine

Hammastega pind sealiha ja loomaliha jaoks.
Sile pind linnuliha ja kala jaoks.
Valmistatud alumiiniumsulamist.
Kahepoolne: lame külg tasandamiseks, teravikuga külg pehmendamiseks.
Pikk käepide koos aasaga.
Valmistatud alumiiniumsulamist.
Kahepoolne: lame külg tasandamiseks, teravikuga külg pehmendamiseks.
Pikk käepide koos aasaga.
Mõeldud liha ja muude toiduainete sidumiseks ja riputamiseks, et anda neile enne suitsetamist, aurutamist või küpsetamist ühtlane kuju.
Rihm on valmistatud valgest polüesterniidiga tugevdatud puuvillasest niidist.
Paari paksus: tex 1480.
Kaksiktugevus: 19 (+/-5%) [DAN].
Eesmärk:– küpsetamine 2,5 h – 90°C.– suitsetamine: 3 h – 150°C.Raskmetallivaba.
Sellel on PZH (Riikliku Hügieeniinstituudi) sertifikaat ja vastavusdeklaratsioon.
Mõeldud liha ja muude toiduainete sidumiseks ja riputamiseks, et anda neile enne suitsetamist, aurutamist või küpsetamist ühtlane kuju.
Nöör on valmistatud valgest polüesterniidiga tugevdatud puuvillasest niidist.
Paari paksus: tex 600.
Kaksiktugevus: 24 (+/-5%) [DAN].
Kasutamiseks:– küpsetamine 2,5 h – 90°C.– suitsetamine: 3 h – 150°C. Raskemetallideta.
On PZH sertifikaadiga (Riiklik Hügieeniinstituut) ja vastavusdeklaratsiooniga.
Rull – 100 g sidumisnööri.
Valmistatud toorpuuvillast.
Rull – 100 g sidumisnööri.
Valmistatud toorpuuvillast.
Umbes 132 m.
Rull – 100 g sidumisnööri.
Valmistatud toorpuuvillast.
Umbes 85 m.
Valmistatud pöögipuust.
Puidust alus.
Paku kogukõrgus koos alusega: 850 mm.
Pakk on ühendatud alusega Velcro abil.
Valmistatud pöögipuust.
Puidust alus.
Paku kogukõrgus koos alusega: 850 mm.
Pakk on ühendatud alusega Velcro abil.
Valmistatud polüetüleenist HDPE500, paksus 80 mm.
Roostevabast terasest alus.
Valmistatud polüetüleenist HDPE500, paksus 80 mm.
Roostevabast terasest alus.
Valmistatud pöögipuust.
Puidust alus.
Paku kogukõrgus koos alusega: 850 mm.
Pakk on ühendatud alusega Velcro abil.
Valmistatud pöögipuust.
Puidust alus.
Paku kogukõrgus koos alusega: 850 mm.
Pakk on ühendatud alusega Velcro abil.
Kaasaegne ja efektiivne liha vääristamise, kobestamise, kvaliteedi ja maitse parendamise tehnoloogia ilma keemiliste ainete kasutamiseta.
Seade ühendab endas lihakiudude sügava lõikemeetodi ja samaaegselt toimuva kerge vasardamise.
Tänu lihapehmendajale väheneb liha marineerimise, valmimise, praadimise ja grillimise aeg 25%.
Tänu sisselõigetele imbuvad maitseained ja marinaad sügavale liha sisse.
Pehmed traadid, lihtne kasutamine, suurepärane kulinaarne efekt.
Kaasaegne ja efektiivne liha vääristamise, kobestamise, kvaliteedi ja maitse parendamise tehnoloogia ilma keemiliste ainete kasutamiseta.
Seade ühendab endas lihakiudude sügava lõikemeetodi ja samaaegselt toimuva kerge vasardamise.
Tänu lihapehmendajale väheneb liha marineerimise, valmimise, praadimise ja grillimise aeg 25%.
Tänu sisselõigetele imbuvad maitseained ja marinaad sügavale liha sisse.
Pehmed traadid, lihtne kasutamine, suurepärane kulinaarne efekt.
Kaasaegne ja efektiivne liha vääristamise, kobestamise, kvaliteedi ja maitse parendamise tehnoloogia ilma keemiliste ainete kasutamiseta.
Seade ühendab endas lihakiudude sügava lõikemeetodi ja samaaegselt toimuva kerge vasardamise.
Tänu lihapehmendajale väheneb liha marineerimise, valmimise, praadimise ja grillimise aeg 25%.
Tänu sisselõigetele imbuvad maitseained ja marinaad sügavale liha sisse.
Pehmed traadid, lihtne kasutamine, suurepärane kulinaarne efekt.