Noad ja riivid

Alamgrupid
Valmistatud roostevabast terasest ja ABS-st.
Mõeldud HENDI V-tüüpi mandoliinile, kood: 222614.
Komplekti kuuluvad:
- standardne lõiketera,
- laineline tera,
- riivetera (nt kõvade juustude, šokolaadi jaoks),
- 2 purustustera (väikesed ja suured augud).
Nõudepesumasinas pestav.
Soovitatav kasutamiseks kõikides professionaalsetes köökides.
Erinevate nugade teritamiseks: liha, kala, köögiviljade ja puuviljade teritamiseks.
Tõhus ja täpne üheastmeline teritamine.
Abrasiivmaterjal - alumiiniumoksiid.
Vastassuunalised rattad.
Teritage samaaegselt tera mõlemad küljed õige nurga all.
20° – kahesuunaline teravdus.
Tera teritamise aeg kuni 15 cm: umbes 3 sekundit.
Tera teritamise aeg kuni 25 cm: umbes 5 sekundit.
Nugade kiire ja lihtsa teritamise jaoks.
Mugav ketaste vahetus.
Sobib erinevat tüüpi nugade teritamiseks: lihanoad, kalanoad, juurviljanoad ja puuviljanoad.
Sanelli fileerimisnuga.
Tera pikkus 18 cm, pooljäik tera.
Universaalne nuga, mis sobib nii väiksemate kalade fileerimiseks kui ka pehme liha ja köögiviljade lõikamiseks.
Õhuke ja painduv tera võimaldab teha ülitäpseid lõikeid.
Ergonoomiline ja libisemiskindel käepide.
Tera pikkus: 160mm.
Kogu pikkus: 267mm.
Tera pikkus: 210mm.
Kogu pikkus: 328mm.
Tera pikkus: 170mm.
Kogu pikkus: 298mm.
Tera pikkus: 300mm.
Kogu pikkus: 423mm.
Sanelli Jaapani nuga.
Tera pikkus 18 cm, jäik tera.
Ideaalne puu-, juur- ja köögiviljade tükeldamiseks ning hakkimiseks.
Ovaalsed lohud lõiketeral takistavad lõigatava toidu kleepumist tera külge.
Ergonoomiline ja libisemiskindel käepide.
Tera pikkus: 150mm.
Kogu pikkus: 275mm.
Tera pikkus: 270mm.
Kogu pikkus: 405mm.