Riisi- ja pastakeetjad, masinad
Kere on valmistatud roostevabast terasest ja riisikauss alumiiniumist.
Kausi kate – kõrbemisvastane.
Riisikeetja on varustatud isetoimiva toiduvalmistamise ja temperatuuri säilitamise süsteemidega, mis muudab selle kasutamise lihtsaks ja mugavaks.
Selle mudeli juurde kuulub üks mõõdukruus ja üks lusikas.
Veepaagi maht on 27 liitrit ja toodet (riisi) on 9 liitrit.
Võimsus – 2,85 kW.
Roostevabast terasest korpus.
Alumiiniumist sisemine mahuti nakkumisvastase kattega, eemaldatav, kergesti puhastatav.
Polüpropüleenist hingedega kaas koos mugava käepidemega, tihendi ja ventilatsiooniklapiga.
Kaane sulgur sujuvaks, õhukindlaks sulgemiseks.
Konteiner kaanelt tilkuva kondensaadi kogumiseks, et kaitsta tööpiirkonda märjaks saamise eest.
2 töörežiimi - toiduvalmistamine ja soojana hoidmine; kui toiduvalmistamine on lõppenud, lülitub seade soojendusrežiimi.
Mahutavus: 10 mõõtu kuiva riisi (15-20 portsjonit keedetud riisi).
Kaasas:auruga küpsetamise konteiner riisi mõõtetass ja lusikas.
72,20 €
Roostevabast terasest korpus.
Alumiiniumist sisemine mahuti nakkumisvastase kattega, eemaldatav, kergesti puhastatav.
Roostevabast terasest hingedega kaas koos tihendi ja ventilatsiooniklapiga.
Kaane sulgur sujuvaks, õhukindlaks sulgemiseks.
Konteiner kaanelt tilkuva kondensaadi kogumiseks, et kaitsta tööpiirkonda märjaks saamise eest.
2 töörežiimi - toiduvalmistamine ja soojana hoidmine; kui toiduvalmistamine on lõppenud, lülitub seade soojendusrežiimi.
Mahutavus: 30 mõõtu kuiva riisi (45-60 portsjonit keedetud riisi).
Kaasas: auruga küpsetamise konteiner riisi mõõtetass ja lusikas.
260,60 €
Valmistatud alumiiniumist, kergesti puhastatav.
Mittekleepuva kattega sisemine nõu.
Kaks töörežiimi – keetmine ja soojuse säilitamine; pärast keetmist lülitub sisse poti soojendusrežiim.
Poti sangade disain võimaldab poti kaane sangadele toetada.
Selle tulemusena saate kuuma kaane hõlpsalt ja ohutult kõrvale lükata ning kõiki toiminguid vabalt teha.
Käepidemed ja jalad on valmistatud mittekuumenevast polüpropüleenist.
Maht: 23 mõõtetopsi kuiva riisi (4,2 l keedetud riisi).
Komplektis: riisiportsjonite mõõtetops ja lusikas.
Netokaal: 4,8 kg.
138,90 €
Valmistatud alumiiniumist, kergesti puhastatav.
Mittekleepuva kattega sisemine nõu.
Kaks töörežiimi – keetmine ja soojuse säilitamine; pärast keetmist lülitub sisse poti soojendusrežiim.
Poti sangade disain võimaldab poti kaane sangadele toetada. Selle tulemusena saate kuuma kaane hõlpsalt ja ohutult kõrvale lükata ning kõiki toiminguid vabalt teha.
Sangad ja jalad on valmistatud mittekuumenevast polüpropüleenist.
Maht: 50 mõõtetopsi kuiva riisi (10 l keedetud riisi).
Komplektis: riisiportsjonite mõõtetops ja lusikas.
Netokaal: 10,35 kg.
Mõõtmed: 340 x 540 x 280mm.
Võimsus: 3,2 kW.
Komplektis 3 korvi.
Tühjenduskraaniga.
Ohutustermostaat.
Kaal: 14 kg.
Maht: 25 liitrit.
Temperatuur 0 / +110 °C.
Ühendus: 230 V - 50 Hz - 3,2 kW.
Keskmise suurusega toitlustusasutustele makaronide, vareenikute, pelmeenide ja keedetud köögiviljade valmistamiseks.
Mahutavus: 10 l.
Otseühendus veevarustussüsteemiga.
Värske veeklapi käepide paikneb eesmisel juhtpaneelil.
Temperatuuri reguleerimine pööratava nupu abil termostaadiga.
Näidik, mis annab märku nõutava temperatuuri saavutamisest.
Eemaldatav alus kasutatud vee äravalamise jaoks.
Mehaaniline kaitse hoiab ära äravooluklapi juhusliku avanemise.
Komplektis 2 x 100 x 292 x (H)158 mm korvid ja kaas.
Tööpind valmistatud roostevabast terasest AISI 304.
Ülejäänud osa korpusest valmistatud roostevabast terasest AISI 430.
Anum roostevabast terasest AISI 316.
Ülekuumenemiskaitse eesmisel juhtpaneelil.
Mittelibisevad jalad.
Kaal: 19 kg.
1478,00 €
1059,00 €
829,00 €
208,00 €
299,00 €
Asendamatu igas koolis, hotellis, restoranis, sööklas või kondiitritöökojas asuva köögi jaoks. Terasest pulbervärvitud UV-kindel võre, mis on fikseeritud laagrisahtlisse.
Munad steriliseeritakse 253,7 nm pikkuste lainetega kiiritamisel. Kiiritamine (steriliseerimine) võtab umbes 2,30 minutit. Munasid saab kasutada kohe pärast desinfitseerimist. Lambid kustuvad sahtli avamisel automaatselt. UV-radiaatori tööiga: 7500 h.
182,40 €
Asendamatu seade igas köögis: koolis, hotellis, restoranis, sööklas, kondiitritöökojas ja kõikjal, kus kasutatakse toormunasid.
30 muna desinfitseerimine korraga.
Roostevabast terasest korpus.
Roostevabast terasest laagritele paigaldatud munaruut, mis on valmistatud roostevabast terasest.
Kiiritusaeg: umbes 150 s.
Pärast desinfitseerimist on munad kuivad ja neid saab kohe kasutada.
Munade steriliseerimine 253,7 nm lainepikkusega kiiritamise teel.
Kaitse kahjuliku UV-lambi kiirguse eest automaatse väljalülitamise kaudu, kui sahtli on avatud.
Soovitatav on vahetada laternad pärast 7500 töötundi.
347,60 €
Kasutamiseks professionaalses toitlustuses.
Erinevatel vormidel pastatoodete sõtkumiseks ja ekstrudeerimiseks värskest tainast.
Korpus, kauss, segisti ja kaas on valmistatud roostevabast terasest AISI 304.
Elektrooniline juhtpaneel - lülitub taina sõtkumisest valmis pastakujude väljapressimise funktsioonile.
Riivitud kaas, mis võimaldab koostisainete ohutut lisamist ka masina töötamise ajal.
Mikrolüliti peatab masina automaatselt, kui kaas tõstetakse üles.
Eemaldatav kauss ja segamiselemendid on nõudepesumasinas pestavad.
Võimsus: 8 kg/h.
Maksimaalne tainasisaldus tsükli kohta: 2 kg.
Kaal: 26,5 kg.
Pasta ekstrusiooniotsikud ø57 mm tuleb tellida eraldi.
Elektrilist nuga makaronide lõikamiseks saab osta eraldi.
2112,80 €
Ideaalne värskete makaronide valmistamiseks, taigna laius 140 mm.
Taignakihi paksuse reguleerimine 0,2–2,2 mm.
Kahekordne lõiketera annab võimaluse saada 2 tüüpi nuudleid: tagliatelle’t 2 mm ja fettuccine’t 6,5 mm.
Kinnitub laua külge.
220,00 €
Ideaalne värskete makaronide valmistamiseks (taignalehe maksimaalne laius 170 mm).
Kaas varustatud ohutusväljalülitiga.
7-tasemeline taignalehe paksuse reguleerimine 0,2–2,5 mm.
Kolm rulli/lõiketera: taigna lahtirullimine, nuudlite tagliatelle (6,25 mm) ja fettuccine (2 mm) lõikamine.
217,20 €
Ideaalne värskete makaronide valmistamiseks, taignakihi laius 140 mm.
Kinnitub laua külge.
Taignakihi paksuse reguleerimine 0,2–2,2 mm.
Kahekordne lõiketera annab võimaluse saada.
2 tüüpi nuudleid: tagliatelle’t 2 mm ja fettuccine’t 6,5 mm.
104,10 €
Ideaalne värskete makaronide valmistamiseks (taignalehe maksimaalne laius 140 mm).
7-tasemeline taignalehe paksuse reguleerimine 0,2–2,5 mm.
Kolm alumiiniumisulamist rulli/lõiketera: taigna lahtirullimine, nuudlite tagliatelle ja fettuccine lõikamine.
Varustatud käepideme ja klambriga laua külge kinnitamiseks.
41,20 €
Mõõtmed: 130 x 180 x 205 mm.
Kaal: 2900 kg.
Rulli reguleerimise vahemik 0,2 - 2,2mm.
Taignalehe maksimaalne laius 140mm.
Kasutamiseks professionaalses toitlustuses.
Pasta, pelmeenide ja köögiviljade keetmiseks.
Valmistatud roostevabast terasest.
Üksik (seadme sektsioon mahutab 2 korvi).
Ergonoomiline, mitte soojendav käepide.
Mõõtmed: 100x292x(H)158 mm.
Kasutamiseks koos seadme koodiga 238899.
118,60 €
Kasutamiseks professionaalses toitlustuses.
Vihje paksude pastajuppide valmistamiseks.
Valmistatud messingist.
22 auku ø3 mm.
Sobib pastatoodete valmistamise seadmetele koodidega: 201596 i 201619.
89,60 €
Kasutamiseks professionaalses toitlustuses.
Nõuanne väga õhukeste makaronikiudude valmistamiseks.
Valmistatud messingist.
22 auku läbimõõduga ø1 mm.
Sobib pastamasinatele koodidega: 201596 i 201619.
88,20 €
Kasutamiseks professionaalses toitlustuses.
Valmistatud messingist.
5 S-kujulist auku mõõtmetega 9x5 mm.
Sobib pastatoodete valmistamise seadmetele koodidega: 201596 i 201619.
88,20 €
Kasutamiseks professionaalses toitlustuses.
Näpunäide kitsaste makaronilintide valmistamiseks.
Valmistatud messingist.
15 auku mõõtmetega 8x1 mm.
Sobib pastamasinatele koodidega: 201596 i 201619.
88,20 €
Kasutamiseks professionaalses toitlustuses.
Nõuanne, mis võimaldab valmistada põrsakujulisi makarone.
Valmistatud messingist.
5 auku läbimõõduga ø9 mm.
Sobib pastatoodete valmistamise seadmetele koodidega: 201596 i 201619.
88,20 €
Kasutamiseks professionaalses toitlustuses.
Vihje paksude silindriliste nuudlite valmistamiseks.
Valmistatud messingist.
1 auk läbimõõduga ø12 mm.
Sobib pastatoodete valmistamise seadmetele koodidega: 201596 i 201619.
88,20 €
Kasutamiseks professionaalses toitlustuses.
Vihje laiade makaronilintide valmistamiseks.
Valmistatud messingist.
5 auku 16x1 mm.
Sobib pastamasinatele koodidega: 201596 i 201619.
88,20 €
Kasutamiseks professionaalses toitlustuses.
Näpunäide lehttaignalehtede valmistamiseks.
Valmistatud messingist.
Avaus 155 mm pikkuse ja 1-4 mm paksuse tainaslehe valmistamiseks.
Sobib koodidega pastatootmismasinatele: 201596 i 201619.
92,50 €
Kasutamiseks professionaalses toitlustuses.
Vihje traditsiooniliste spagetilõngade valmistamiseks.
Valmistatud messingist.
22 auku läbimõõduga ø2 mm.
Sobib pastatoodete valmistamise seadmetele koodidega: 201596 i 201619.
88,20 €
Vorm klassikaliste ravioolide jaoks.
Valmistatud alumiiniumivalust.
Alus lakeeritud terasest.
Kummist jalgadega.
36 raviooli 30x30x(H)8 mm.
Komplektis puidust rull.
28,70 €
Vorm ümmarguste ravioolide jaoks.
Valmistatud alumiiniumivalust.
Alus lakitud terasest.
Kummist jalgadega.
12 raviooli 52x52x(H)12 mm, ø 39 mm.
Vormi diameeter: 39 mm.
Komplektis puidust rull.
28,70 €