Tera pikkus, mm | 240 |
Musta värvi pulberkattega roostevabast terasest korpus.
Toonitud raamita klaasuks – UV-kaitse.
Roostevabast terasest uksekäepide.
Kaks jahutustsooni, mille mõlemas on võimalik määrata erinevaid temperatuure.
Ventilaatoriga staatiline jahutus.
Automaatne sulatamine.
Jahuti asub jahutusseadme tagaosas.
Temperatuurivahemik: 5/22 ̊C.Sinise LED-valgustus jahutussektsiooni peal.
Digitaalne ekraan.
Elektrooniline termostaat.
Temperatuuri saab kuvada Celsiuses või Farenheitis.
Ruum kuni 46 veinipudelile – 133 l.5 melisöögipuidust valmistatud puidust riiulile, mis talub niiskustaseme kõikumisi.
Väljatõmmatavad riiulid.
Elegantne, kaasaegne disain.
Kompaktne – ideaalne veini serveerimiseks leti ääres.4 Reguleeritavad mittelibisevad jalad.
Keskkonnasõbralik külmaaine – R600a.
Energiaklass: G (A-G).
Mõeldud professionaalseks kasutamiseks, sobib ideaalselt lihapoodide, supermarketite, suurte sööklate, restoranide ja muude toitlustusasutuste jaoks.
Igat tüüpi kondi -ja nahavaba liha peenestamiseks.
Elegantne korpus valmistatud poleeritud alumiiniumisulamist.
Eemaldatav lehter valmistatud roostevabast terasest AISI 304.
Õlitatud müravaba hammasmehhanism.
Ventilaatoriga jahutatav ülekuumenemiskaitsmega asünkroonne mootor.
Tiguvõlli pöörete arv: 140 pööret minutis.
Press valmistatud polüetüleenist.
Komplektis rest avadega ø 6,5 mm ja rest liha hakkimiseks.
Roostevabast terasest anum liha jaoks.
Laadimisava: ø 52 mm.
Lehtri väljumisava: ø 70 mm.
Kaal: 23 kg.
Kompressor: FFI10HAK võimsusega 1/3 hj.
Komplektis 1 riiul (2x 430x428 mm + 1x 490x428 mm) ukse kohta, lubatava koormusega umbes 15 kg iga riiuli kohta (kaalu ühtlase jaotamise korral).
Kambri mõõtmed: 1400x480x(k)580 mm.
Kambri mahutavus: 360 l.
Elektrienergia keskmine kulu ööpäevas: 2 kWh.
Energiasäästlikkuse silt: B (A+++-G).
Kaal: 81 kg.