– Valamu valmistatud ühekihilisest teraslehest, väga vastupidav kemikaalidele ja toiduhappele. Roostevaba teras AISI430
– Valamu keevitatud tööpinna külge
– Valamu mõõtmed: 400x400x(H)250 mm
– Äravooluava sobib kõikide standardsete sifoonidega: Ø50 mm
– Segistiava: Ø30 mm
– 10 mm süvendiga töötasapind takistab vee ülevoolu
– Kruvikinnitusega konstruktsioon
– 40×40 mm profiilist jalad
– 40 mm kõrgendus hoiab ära seina määrdumise
– Tagumised jalad seinast 50 mm võrra eemal, tagab lihtsa seinakinnituse
– Reguleeritava kõrgusega jalad: 25 mm kõrgemaks ja 5 madalamaks
VALAMUTÖÖLAUD TARNITAKSE DETAILIDENA - ISESEISVALT KOKKUPANDAVAD!
Toote mõõtmed | 700x1000x850mm |
Põhimaterjal | metall |
Sari | Kitchen Line |
Tootjamaa | Poola |
Materjal | roostevaba teras |
HANKIJA LAOST TELLITAV TOODE
Roostevabast terasest kandik.
Kroomitud käepidemega kaas Rolltop (võimalik osta eraldi, kood 427514).
Vitriinil kumer kahekordne klaas.
Ligipääs kambrile läbi kahekordse tagumise lükandukse või kumera esiklaasi.
Mahutavus: 5x GN 1/3 - (H) max. 40 mm.
Korpus valgeks värvitud roostevabast terasest.
Sisemine LED-valgustus riiulil.
Aurusti kambri ülaosas.
Digitaalne ekraan, elektrooniline termostaat.
Automaatse sulatusega õhu sundtsirkulatsioon.
Temperatuuride vahemik: 0–12 °C.
Külmutusagens: R600a.
Kliimaklass: 3.
Toiduanumad ei kuulu komplekti.
Mõõtmed: 900x700x990mm.
Võimsus: 143W / 230V.
Temperatuur: +2C...+8C.
Maht: 247L.
Kambri Mõõtmed: 830x595x455mm.
Kõrgenduse mahtuvus: 5x GN 1/6.
150 mm.
Riiuli mõõt: 333x560mm.
Komplektis 2 võrk riiulit.
Sise-ja väliskorpus kõrgkvaliteetsest roostevabast terasest AISI 201.
Staatiline jahutus, mida toetab seadme sisemine ventilaator.
Digitaalne ekraan ja elektrooniline termostaat.
Kondensaadi automaatne aurustumine.
Kliimaklass: 4.
Klaasuksega poolel lisariiul.
Ergonoomiline käepide ukse avamiseks.
4 plastikust jalga.
Kaal: 72kg.
5 riiulit, mõõdud 427 x 386 x (H)8 mm.
Varustatud 4 rattaga, 2 piduritega.
Energiamärgis: C (A–G).
Temperatuurivahemik: 2 kuni 8 °C.
Külmaaine: R290.
Lihtne elektromehaaniline juhtimine – valida saab temperatuuri, küpsetusaja ja aurutaseme.
Viieastmeline aurutaseme juhtimine: 0–100%.
Temperatuurivahemik: 100–270 °C.
Kerge temperatuuri juhtimine termostaadiga.
Taimer: 0–120 min.
Individuaalse funktsiooni märgutuled.