HAMBURGERI PRESS
Hinnale lisandub käibemaks 22%
EAN: 8711369282113
Kaubamärk:

Saadavus: 8
Tarneaeg: 5-10 tööpäeva
Lisainfo saamiseks saada päring
Kasutamiseks professionaalses toitlustuses.
Anodeeritud alumiiniumist valmistatud alumine korpus.
Survetorni ja vormi valmistamine roostevabast terasest.
Maksimaalne hamburgeri läbimõõt: 130 mm.
Praktiline hoob valmis liha vormist eemaldamiseks.
Fooliumkonteiner valmis liha portsjonite kihistamiseks.
Kaasa arvatud pressimisfooliumid.
Toote mõõtmed | 250 x 320 x 300 mm |
Kasutuskoht | sisetingimustes |
Materjal | alumiinium |
Neto kaal, kg | 5.43 |
Põhimaterjal | metall |
Tootjamaa | Itaalia |
HANKIJA LAOST TELLITAV TOODE
Seadme mõõdud: 245 x 320 x 440 mm
Pehmendaja mõõdud: 255 x 170 x 260 mm
Liha läbilaskmine: laius 175 x sügavus 25 mm
Seisab stabiilsel, eemaldataval roostevabast terasest alusel
Lihtne lahti võtta ja puhastada
Pehmendaja koosneb kahest rullist, millel on kummalgi 37 tera
Sobib erinevate lihaliikide jaoks
Pehmendatud lihal tungivad marinaad ja maitsetaimed sügavamale liha sisse
Lühendab liha küpsemis- ja praadimisaega
Haamrikujuline lihapehmendaja.
Pehmendab efektiivselt ka kiulist liha.
Neljas reas asetsevad lõiketerad on valmistatud roostevabast terasest, kokku 60 lõiketera.
2,6 mm laiusega terade maksimaalne lõikesügavus on umbes 18 mm.
Kaal 350 g.
Kaasaegne ja efektiivne liha vääristamise, kobestamise, kvaliteedi ja maitse parendamise tehnoloogia ilma keemiliste ainete kasutamiseta.
Seade ühendab endas lihakiudude sügava lõikemeetodi ja samaaegselt toimuva kerge vasardamise.
Tänu lihapehmendajale väheneb liha marineerimise, valmimise, praadimise ja grillimise aeg 25%.
Tänu sisselõigetele imbuvad maitseained ja marinaad sügavale liha sisse.
Pehmed traadid, lihtne kasutamine, suurepärane kulinaarne efekt.
Kaasaegne ja efektiivne liha vääristamise, kobestamise, kvaliteedi ja maitse parendamise tehnoloogia ilma keemiliste ainete kasutamiseta.
Seade ühendab endas lihakiudude sügava lõikemeetodi ja samaaegselt toimuva kerge vasardamise.
Tänu lihapehmendajale väheneb liha marineerimise, valmimise, praadimise ja grillimise aeg 25%.
Tänu sisselõigetele imbuvad maitseained ja marinaad sügavale liha sisse.
Pehmed traadid, lihtne kasutamine, suurepärane kulinaarne efekt.
Lihaportsjoni maksimaalne suurus: laius 160 mm x paksus 30 mm.
Roostevabast terasest korpus.
Komplektis veise- ja sealiha pehmendaja.
Nugaühikute pakkumise kiirus: 75 pööret/minutis.
Võimsus: kuni 800 kotletti/tunnis.
Mootorit jahutab sisseehitatud ventilaator.
4 kummist jalga.