MANUAALNE LIHA PEHMENDAJA 37-175 MM
Hinnale lisandub käibemaks 22%
Kaubamärk: MAX
Saadavus: 12
Tarneaeg: 7-14 tööpäeva
Kui soovid lisainfot, siis saada meile päring.
Seadme mõõdud: 245 x 320 x 440 mm
Pehmendaja mõõdud: 255 x 170 x 260 mm
Liha läbilaskmine: laius 175 x sügavus 25 mm
Seisab stabiilsel, eemaldataval roostevabast terasest alusel
Lihtne lahti võtta ja puhastada
Pehmendaja koosneb kahest rullist, millel on kummalgi 37 tera
Sobib erinevate lihaliikide jaoks
Pehmendatud lihal tungivad marinaad ja maitsetaimed sügavamale liha sisse
Lühendab liha küpsemis- ja praadimisaega
Et liha oleks veelgi mahlasem ja pehmem, võite seda kõigepealt lõigata, et see küpseks pannil ühtlasemalt.
Seda saab teha lihakambriga või lihapehmendajaga, kuid see on üsna töömahukas töö.
Aja kokkuhoidmiseks kasutage seda professionaalset lihapehmendajat.
Lihapehmendaja sobib igale toitlustusettevõttele ja töötleb 17,5 x 2,5 cm suuruseid lihatükke.
Liha pehmendamine ei tule kasuks mitte ainult maitsele, vaid ka tekstuurile ja valmistamisajale.
Liha sisselõikamise abil pääsevad maitseained ja kastmed sügavamale liha sisse, nii et maitsed säilivad toiduvalmistamise ajal kauem.
Sobib erinevate lihaliikide jaoks
See kvaliteetne liha pehmendaja on varustatud kahe rulliga, millel on kuni 37 tera.
Tänu terade arvule ei jää ükski osa lihast vahele ja liha pehmendatakse ühtlase jõu all.
Liha pehmendaja on lihtne lahti võtta ja sobib erinevate lihaliikide jaoks.
Lisaks seisab lihapehmendaja stabiilsel ja eemaldataval roostevabast terasest alusel, nii et seda saab paigutada mis tahes ruumi ja peaaegu igale pinnale.
Tänu iminapadele jääb lihapehmendaja kasutamise ajal ideaalselt paigale
Lihtne puhastada
Kuna köögis kasutatakse värskeid koostisosi, tuleb lihapehmendaja pärast iga kasutamist puhastada.
Avage tsenderdaja ümber olev kaitsekate ja eemaldage lahtised osad.
Puhastage rullid, ülemine kate ja võllid harja, sooja vee ja pehme pesuvahendiga.
Olge ettevaatlik, et mitte kasutada puhastamisel teravaid esemeid või puhastusvahendeid.
Enne lihapehmendaja uuesti kokkupanekut kuivatage osad hästi ja pange masin uuesti kokku.
Neto kaal, kg | 7 |
Toote mõõtmed | 24.5 x 32 x 44 cm |
Seadme mõõdud: 245 x 320 x 435 mm
Pehmendaja mõõdud: 215 x 170 x 260 mm
Liha läbilaskmine: laius 125 x sügavus 25 mm
Seisab stabiilsel, eemaldataval roostevabast terasest alusel
Lihtne lahti võtta ja puhastada
Pehmendaja koosneb kahest rullist, millel on kummalgi 27 tera
Sobib erinevate lihaliikide jaoks
Pehmendatud lihal tungivad marinaad ja maitsetaimed sügavamale liha sisse
Lühendab liha küpsemis- ja praadimisaega
Valmistatud läbipaistvast tselluloosist.
Talub kõrgeid temperatuure, biolagunev.
ø130 mm.
Pakitud ±1255 tk kaupa.
Kaasaegne ja efektiivne liha vääristamise, kobestamise, kvaliteedi ja maitse parendamise tehnoloogia ilma keemiliste ainete kasutamiseta.
Seade ühendab endas lihakiudude sügava lõikemeetodi ja samaaegselt toimuva kerge vasardamise.
Tänu lihapehmendajale väheneb liha marineerimise, valmimise, praadimise ja grillimise aeg 25%.
Tänu sisselõigetele imbuvad maitseained ja marinaad sügavale liha sisse.
Pehmed traadid, lihtne kasutamine, suurepärane kulinaarne efekt.
Valmistatud alumiiniumivalust, mittekleepuva pinnakattega.
Käepide polüpropüleenist.
Hamburgeri diameeter 120 mm.
ABS-st valmistatud korpus.
2 rullikut 880 noaga kuullaagritega - valmistatud roostevabast terasest AISI 301, eemaldatav.
Varustatud "kammidega", mis takistavad liha ümber rullide mähkimist.
Libisemiskindlatel jalgadel.
Funktsioonid: lihalõikamine, pehmendamine, lihaviilude kloppimine.
Sisselaskeava: 158×23 mm.
Rulli laius: 175 mm.
Toore liha maksimaalne paksus: 25 mm.
Tootmisvõimsus: kuni 420 hakkliha/kotletti tunnis.
Komplekti kuulub lõikepikendus.