VORM RAVIOOLIDE JAOKS
Hinnale lisandub käibemaks 22%
Kaubamärk:
![Hendi](https://www.gastro.ee/media/gastro-suurkoogid/.image/brand-thumb/general/Hendi-Tools-for-Chefs-black.jpg)
Saadavus: 46
Tarneaeg: 5-10 tööpäeva
Kui soovid lisainfot, siis saada meile päring.
Vorm ümmarguste ravioolide jaoks.
Valmistatud alumiiniumivalust.
Alus lakitud terasest.
Kummist jalgadega.
12 raviooli 52x52x(H)12 mm, ø 39 mm.
Vormi diameeter: 39 mm.
Komplektis puidust rull.
Toote mõõtmed | 114 x 335 x 22 mm |
Põhimaterjal | metall |
Materjal | alumiinium |
Seadme mõõdud: 40 x 90 x 85 cm
Korvi mõõdud: laius 27 x sügavus 14 x kõrgus 23 cm
Koguvõimsus gaasi kohta: 18,0 kW
Gaasipihustid: G25 - maagaas
Keskmise suurusega toitlustusasutustele makaronide, vareenikute, pelmeenide ja keedetud köögiviljade valmistamiseks.
Mahutavus: 10 l.
Otseühendus veevarustussüsteemiga.
Värske veeklapi käepide paikneb eesmisel juhtpaneelil.
Temperatuuri reguleerimine pööratava nupu abil termostaadiga.
Näidik, mis annab märku nõutava temperatuuri saavutamisest.
Eemaldatav alus kasutatud vee äravalamise jaoks.
Mehaaniline kaitse hoiab ära äravooluklapi juhusliku avanemise.
Komplektis 2 x 100 x 292 x (H)158 mm korvid ja kaas.
Tööpind valmistatud roostevabast terasest AISI 304.
Ülejäänud osa korpusest valmistatud roostevabast terasest AISI 430.
Anum roostevabast terasest AISI 316.
Ülekuumenemiskaitse eesmisel juhtpaneelil.
Mittelibisevad jalad.
Kaal: 19 kg.
Kasutamiseks professionaalses toitlustuses.
Näpunäide kitsaste makaronilintide valmistamiseks.
Valmistatud messingist.
15 auku mõõtmetega 8x1 mm.
Sobib pastamasinatele koodidega: 201596 i 201619.
Kasutamiseks professionaalses toitlustuses.
Vihje laiade makaronilintide valmistamiseks.
Valmistatud messingist.
5 auku 16x1 mm.
Sobib pastamasinatele koodidega: 201596 i 201619.
Ideaalne värskete makaronide valmistamiseks, taignakihi laius 140 mm.
Kinnitub laua külge.
Taignakihi paksuse reguleerimine 0,2–2,2 mm.
Kahekordne lõiketera annab võimaluse saada.
2 tüüpi nuudleid: tagliatelle’t 2 mm ja fettuccine’t 6,5 mm.