Toote mõõtmed | ø65 x 125 mm |
Mõeldud liha ja muude toiduainete sidumiseks ja riputamiseks, et anda neile enne suitsetamist, aurutamist või küpsetamist ühtlane kuju.
Nöör on valmistatud valgest polüesterniidiga tugevdatud puuvillasest niidist.
Paari paksus: tex 600.
Kaksiktugevus: 24 (+/-5%) [DAN].
Kasutamiseks:– küpsetamine 2,5 h – 90°C.– suitsetamine: 3 h – 150°C. Raskemetallideta.
On PZH sertifikaadiga (Riiklik Hügieeniinstituut) ja vastavusdeklaratsiooniga.
Mõõtmed: 595x215x300mm.
Alus ja alus on valmistatud roostevabast terasest, millel on satiinne viimistlus.
Sink kinnitatakse ühe kruviga rõngasse (ø80mm).
Rõngas võimaldab singi keerata, võimaldades hõlpsasti ligipääsu igale lihatükile.
Kallutussüsteemiga hoideelement.
Kinnituskruvide vaheline kaugus: umbes 480 mm.
Aluse mõõtmed: 570x215x(H)35 mm.
Ette nähtud iseseisvaks kokkupanekuks (komplekti kuulub kuuskantvõti).
Lihunöörikonksud on lihuniku tarvik, mida soovitatakse kasutada professionaalses gastronoomias.
Lihakonksud on tänu roostevabast terasest konstruktsioonile tugevad ja väga vastupidavad.
Need sobivad nõudepesumasinas pesemiseks.
Saadaval on mudelid, mis sobivad varrastele läbimõõduga ø17 mm, ø35 mm, ø45 mm.
Komplekti kuulub 4 konksu.