Kasutatav maht, L | 0.25 |
Põhimaterjal | plastik |
Materjal | polüpropüleen |
4 põletit koguvõimsusega 13 kWh.
Šašlõkivarda pikkus: 890 mm, ühekordne laadimine kuni 60 kg liha, maksimaalsed liha pooltoote mõõtmed ø400x(H)670 mm.
Mõõtmed koos alusega rasva ja liha jaoks 550x700x(H)11500 mm.
Kaal: 30 kg.
Valmistatud melamiinist.
Ümmargune.
Vastupidav konstruktsioon - korpus ja kamber on valmistatud kvaliteetsest roostevabast terasest AISI 304.
Läbipaistev kate, mis on valmistatud vastupidavast kvaliteetsest ABS-klastrist, võimaldab pakkimisprotsessi kontrollida.
Kumer kaas ja kumer põhi võimaldavad pakendada suuri portsjoneid.
Selged näidikud (digitaalne ekraan ja mõõtekell) võimaldavad täpselt kindlaks teha, millal on pakendamismasina kambris saavutatud vajalik vaakumtase.
Reguleeritav vaakum aeg 5-90 s.
Reguleeritav koti sulgemisaeg edeneb iga 0,5 s järel kuni 6 s kaupa.
Marineerimisfunktsioon, mille aeg on reguleeritav 9-99 minutit (ühe tsükli kestus: 9 minutit): võimalus programmeerida 11 tsüklit, mille jooksul õhk tõmmatakse välja ja lastakse kotti; tänu negatiivsele survele tungib marinaad kiiremini tootesse, mis kiirendab oluliselt kogu protsessi.
Pakendamistsükkel algab automaatselt, kui ülemine kaas suletakse.
Õlipump tagab lühikese ja väga tõhusa pakkimistsükli.
Pumba jõudlus: 8 m³/h - 103 l/min.
Kambri mõõtmed: 280x393x(H) max. 80 mm.
Kaal: 24 kg.
Kasutatakse siledate ja reljeefsete kottidega.
Lihtne elektromehaaniline juhtimine – valida saab temperatuuri, küpsetusaja ja aurutaseme.
Viieastmeline aurutaseme juhtimine: 0–100%.
Temperatuurivahemik: 100–270 °C.
Kerge temperatuuri juhtimine termostaadiga.
Taimer: 0–120 min.
Individuaalse funktsiooni märgutuled.