Toote mõõtmed | 240x110x70mm |
Kasutamiseks professionaalses toitlustuses.
Vihje traditsiooniliste spagetilõngade valmistamiseks.
Valmistatud messingist.
22 auku läbimõõduga ø2 mm.
Sobib pastatoodete valmistamise seadmetele koodidega: 201596 i 201619.
Kasutamiseks professionaalses toitlustuses.
Vihje paksude pastajuppide valmistamiseks.
Valmistatud messingist.
22 auku ø3 mm.
Sobib pastatoodete valmistamise seadmetele koodidega: 201596 i 201619.
Vorm ümmarguste ravioolide jaoks.
Valmistatud alumiiniumivalust.
Alus lakitud terasest.
Kummist jalgadega.
12 raviooli 52x52x(H)12 mm, ø 39 mm.
Vormi diameeter: 39 mm.
Komplektis puidust rull.
Ideaalne värskete pasta toodete valmistamiseks.
Taignalehe maksimaalne laius 140 mm.
7-tasemeline taignalehe paksuse reguleerimine 0,2–2,5 mm.
Kolm alumiiniumisulamist rulli/lõiketera:
- taigna lahtirullimine,
- nuudlite tagliatelle,
- fettuccine lõikamine.
Varustatud käepideme ja klambriga laua külge kinnitamiseks.
Ei tohi pesta nõudepesumasinas ega jooksva vee all.
Mõõtmed: 600x400x70mm.
Valmistatud HDPE-st, BPA-vaba.
Temperatuurikindlus: -40°C kuni 90°C.
Ideaalne lisatarvik HENDI makaronitootmismasinale (201619).