BLENDERI KANN 2,5L HENDI
Hinnale lisandub käibemaks 22%
Kaubamärk:

Saadavus: 81
Tarneaeg: 5-10 tööpäeva
Lisainfo saamiseks saada päring
Varunõu kannmikseri 230718/230695/230688 jaoks.
Löögikindel polükarbonaadist nõu mahutavusega 2,5 l, vastupidava PBTpolümeerist kaane ja väikese polükarbonaadist kaanega.
Nõul on roostevabast terasest titaaniga kaetud tera.
Toote mõõtmed | 170 x 200 x 360 mm |
Kasutatav maht, L | 2.5 |
Materjal | polükarbonaat |
Neto kaal, kg | 1.17 |
Põhimaterjal | plastik |
2 visplit.
Lihtne ja ohutu kinnitus ajami külge.
202,70 €
Valmistatud roostevabast terasest.
Segamisvarre maksimaalne lubatud sukeldumine töö ajal: 320 mm.
Üheaegseks segamiseks umbes 45 l suurune portsjon.
Sobib käsimikserile XM-31 (3030672).
176,60 €
Kvaliteetne töötlus tagab tugevuse ja vastupidavuse välistele teguritele.
Valmistatud roostevabast terasest.
Segamisvarre maksimaalne lubatud sukeldumine töö ajal: 490 mm.
Üheaegseks segamiseks umbes 200 l suurune portsjon.
Sobib käsimikserile XM-71 (3030717).
402,70 €
Mõõtmed: 216 x 267 x 470 mm.
Võimsus: 1000 W / 230V.
2 reguleeritav kiirusaste.
Digitaalne ekraan.
Müra isoleeriv kaitsekate.
Metallist ühendus.
Lainesüsteem (sisu pöörleb alati tagasi tera poole).
Vaikne varjestusandur (mootor lakkab töötamast, kui helisummutav kaitsekate avatakse).
Ülekuumenemiskaitse (visuaalne häire ülekuumenemise ja kiire jahtumise korral).
Impulssfunktsioon.
Integreeritud mälukaart võimaldab tsükleid reguleerida.
Polükarbonaadist konteiner.
Kvaliteetsed roostevabast terasest noad.
Suurepärane jõudlus väikese energiatarbimisega (säästlik keskkonnale).
.
Mõõtmed: 205 x 195 x 400 mm.
Võimsus: 1800 W / 230V.
Mahutavus: 1,40 l.
Patenteeritud Wave~Action® süsteem (koostisosade ringlus parima võimaliku emulsiooni saavutamiseks).
Pulsi funktsioon.
Reguleeritav taimer automaatse väljalülitusega.
Suur täitekork koostisainete lisamiseks.
Polükarbonaadist konteiner.
Metallist ajami ühendus mootori ja paagi vahel.
Kvaliteetsed roostevabast terasest lõiketerad.
Konteinerid ei ole nõudepesumasinas pestavad.
.
.
.