Tera pikkus, mm | 120 |
Sari | Profi Line |
Sakilise teraga leivanuga, mis sobib ideaalselt kõva ja krõbeda leiva, kuklite ja prantsuse saia lõikamiseks.
Sakiline noatera lõikab pehmet leiba ilma suurema vaevata.
Kahvli optimaalse pikkuse tõttu on käsi noaterast ohutus kauguses.
Sobib liha võtmiseks potist või ahjust.
Elegantne kuju sobib suurepäraselt liha serveerimiseks otse lauale.
Kõige universaalsem, euroopalik meisterkoka nuga (kokanuga).
Seda nimetatakse ka "kolmeks eeliseks" - sobib liha, kala ja köögivilja lõikamiseks, peenestamiseks ja tükeldamiseks.
Tänu rihveldatud terale ei kleepu pehmed toiduained noa külge.
Roostevabast terasest AISI 420 (terase ekvivalent DIN 1.4028) lõiketera.
Impregneeritud puidust käepide (FSC sertifikaat), roostevabast terasest neetidega.